Samkørsel

Hvad er samkørsel? 
Ved mange af vores ture er angivet et tidspunkt for samkørsel. Det betyder, at man kan møde op og - enten stille bil til rådighed - eller få et lift. Vi kan ikke på forhånd garantere, at der er pladser til alle; på den anden side har vi aldrig været ude for, at der ikke var.

Hvornår er der samkørsel?
Hvis der er samkørsel til en tur, vil tidspunktet fremgå af programmet. Der er som udgangspunkt samkørsel til dag- og aftenture, hvor startstedet er udenfor Viborg by.
Der er normalt ikke samkørsel til torsdagsturene. Ønsker du et lift til en torsdagstur, skal du senest dagen før kontakte turlederen telefonisk, så vil hun/han forsøge at arrangere det.

Er der betaling?
Ved samkørsel betaler hver passager 20 kr til chaufføren, uanset turens længde. På særligt lange ture kan prisen dog være højere; det vil fremgå af programmet.

Hvor skal jeg møde op?
Samkørselspladsen er parkeringspladsen bag Landsarkivet i Viborg, på skiltningen kaldets den 'Garnisionspladsen'. Der er indkørsel fra Reberbanen (ensrettet) og fra Rødevej. Se kortet nedenfor. 
Kører du efter GPS, kan du indtaste adressen Rødevej 2D, Viborg. Det er P-pladsen bagved bygningen på denne adresse. Kig efter nogle friskt udseende mennesker med vandrestøvler og praktisk tøj på. Vi holder som regel til i det sydvestlige hjørne af P-pladsen (se markøren på billedet).

(Klik her for at se er større billede)

Garnisionspladsen