Samkørsel

Hvad er samkørsel? 
Ved mange af vores ture er angivet et tidspunkt for samkørsel. Det betyder, at man kan møde op og - enten stille bil til rådighed - eller få et lift. Vi kan ikke på forhånd garantere, at der er pladser til alle; på den anden side har vi aldrig været ude for, at der ikke var.

Hvornår er der samkørsel?
Hvis der er samkørsel til en tur, vil tidspunktet fremgå af programmet. Der er som udgangspunkt samkørsel til dag- og aftenture, hvor startstedet er udenfor Viborg by.
Der er normalt ikke samkørsel til torsdagsturene. Ønsker du et lift til en torsdagstur, skal du senest dagen før kontakte turlederen telefonisk, så vil hun/han forsøge at arrangere det.

Er der betaling?
Ved samkørsel betaler hver passager 20 kr til chaufføren, uanset turens længde. På særligt lange ture kan prisen dog være højere; det vil fremgå af programmet.

Hvor skal jeg møde op?

Samkørselspladsen er (fra og med 1. januar 2018) parkeringspladsen på Feltbanen i Viborg. Feltbanen er en sidevej til Prinsens Allé, lige overfor Rådhuset. Se markøren på billedet nedenfor. Det er let at komme dertil fra Indre Ringvej, og flere busser standser lige ved Rådhuset. Er det regnvejr, er der et busskur, du kan vente i.
Kører du efter GPS, kan du indtaste adressen Feltbanen (uden husnr.), Viborg. Kig efter nogle friskt udseende mennesker med vandrestøvler og praktisk tøj på.

Klik her for at se et større billede

Feltbanen700