Vandringer i og omkring London og Oxford – nye steder, nye stemmer   Turen er udsolgt

Vandringer i og omkring London og Oxford – nye steder, nye stemmer Turen er udsolgt

En ny, forunderlig og anderledes tur i metropolen og i landskabet - samt i gråzonerne derimellem.

Pramdragerstier, vandveje, longboats og sluser. Hampstead Heath med Fenton House, landstedet Kenwood House og Parliament Hill. Vandring gennem åbne landskaber og langs Themsen. Markeder, og måske kirkemusik i St. Pauls. Endvidere huse, haver, havne, dokker, industri, city, parker, udsigter, og forstæder. Mews-vandring og stemningsfulde pubber. Smukt og grimt og fascinerende.

Oplev East End med bydelen Poplar og dokkerne langs Themsen, William Morris’ landsted Red House, vandringer langs kanaler og i landskabet mellem by og land. Ta’ med til Oxford, den intellektuelle elites, Tolkiens, inspektor Morses og Harry Potters univers. På Fenchurch Street findes et kæmpe højhus med en helt fantastisk Skygarden i 3 etager – mere end 30 etager over gadeplan – fascinerende og med en mageløs udsigt. Stedet er eftertragtet, men vi forsøger at få adgang.

Vandreferie med én fridag til egne oplevelser og aftenerne på egen hånd. Vi bor i en rigtig dejlig herskabsvilla med have, imponerende hall og store, flotte opholdsstuer med stuk og flygel i det smukke, eksklusive og velordnede Hampstead, der er en oplevelse i sig selv. Meget enkel, men OK, overnatning på værelser til hhv. 2 og især 3 personer. Fælles toiletter og bad på gangene.

Dagsvandringer på ca. 18 km med let rygsæk. Min. 12 og max. 16 deltagere.
Se program på vandrelaugets hjemmesider www.dvl.dk og www.dvl-kbh.dk

Deltagerpris kun 6.995 kr. for 8 dage inkl. fly, lokal transport, 7 overnatninger med morgenmad og entré samt 7 vandreture inkl. turen til Oxford. Ekskl. frokost og aftensmad. HURTIG tilmeldingdvl-kbh.dk fra 10. marts 2018, kl.18.00 - der er kun 16 pladser.
- og senest 1/6.
Turen er arrangeret af Dansk Vandrelaug, Københavns Afdeling.

Dagsprogam (klik her)

 

 

Længde

ca. 18 km hver dag

Turleder

Pia Cederval Andersen og Erik Kragh.

Turleders telefon

Mail: erik.kragh@webspeed.dk. (Evt. tlf. 61 99 94 05 - ikke telefonsvarer men evt. sms).

Startdag

mandag den 23. juli 2018, kl. 00:00

Slutdag

mandag den 30. juli 2018, kl. 00:00

Mødested

København, Kastrup

Slutsted

København, Kastrup

Pris

6.995 kr. for 8 dage inkl. fly, lokal transport, 7 overnatninger med morgenmad og entré samt 7 vandreture inkl. turen til Oxford.

Pris for ikke-medlemmer

Kun for medlemmer.

Opdateret den

tirsdag den 17. april 2018, kl. 09:00

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland