Storedam – Kongernes Nordsjælland. Sensommer vandreferie   - Turen er desværre aflyst

Storedam – Kongernes Nordsjælland. Sensommer vandreferie - Turen er desværre aflyst

Højskolen Storedam ligger på en 18 tdr. land naturskøn grund i udkanten af Tokkekøb Hegn ca. 6 km vest for Hørsholm og tæt ved landsbyerne Gunderød og Karlebo, og direkte til søen Store Donse Dam. Tokkekøb Hegn byder på et utal af vandreture; skoven er fuld af forskellige fortidsminder, gravhøje, dysser og jættestuer. Ved Store Donsedam, som er en opstæmmet dam, lå der indtil 1910 et krudtværk. Store Donsedam er tidligere brugt som badested, og de der har lyst, kan stadig få en dukkert.
 
Der vil dagligt blive arrangeret forskellige vandreture mellem 10-25 km, og der kan vælges mellem korte og lange ture. Om aftenen bliver der afholdt foredrag med forskellige emner som f.eks. Historien om Storedam og omegn, sundhedsmæssige aspekter i kombination med vandring. Detailleret dag til dag program er under udarbejdelse.
 
Overnatning sker på enkelt eller dobbeltværelser, de fleste med eget bad. Der er fuld forplejning under opholdet – dog drikkevarer ud over øl/vand på egen regning. Man skal selv gøre rent på sit værelse, og man skal i fællesskab hjælpe med at dække bord og rydde af bordet, men maden står økonomaen for. Sengelinned og håndklæde medbringes.
Max. 14 deltagere.
Egen transport direkte til Storedam eller offentlig transport til Allerød eller Kokkedal, hvorfra der kan arrangeres transport efter aftale.
Pris: 2600 kr. Tilmelding starter fra 10 marts kl. 18:00 på www.dvl-kbh.dk.
Ved tilmelding betales et depositum på 800 kr.

 

Længde

mellem 10-25 km

Turleder

Ingelise Kvorning og Ingrid Sørensen, Københavns Afdeling.

Startdag

mandag den 27. august 2018, kl. 00:00

Slutdag

fredag den 31. august 2018, kl. 00:00

Mødested

Oplyses senere

Slutsted

Oplyses senere

Pris

2600 kr.

Pris for ikke-medlemmer

Kun for medlemmer.

Opdateret den

søndag den 17. juni 2018, kl. 12:32

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland