Påsketur på Øhavsstien mm på Sydfyn, Langeland og Tåsinge   -- Turen er udsolgt

Påsketur på Øhavsstien mm på Sydfyn, Langeland og Tåsinge -- Turen er udsolgt

Svendborg Vandrerhjem er base for påskens vandreture, hvor vi bl.a. vil gå på udvalgte etaper på Øhavsstien, som med sine 220 km er en af Danmarks længste vandreruter. Øhavsstien byder på flot natur og kultur. Vi har egen bus med, hvilket gør det nemt at komme rundt. De daglige vandreture er på 15 – 18 km.   

Turen byder på mange forskellige oplevelser. Her er overskrifterne til de forskellige dage. Torsdag: Udvalgte etaper på Øhavsstien mellem Lundeborg og Svendborg. Fredag: Ristinge klint, hatbakker og vilde heste, samt en bid af Øhavstien på Langeland. Lørdag: Øhavsstien og ”de sydfynske Alper” med Svanninge bakker og bjerge. Søndag: Forsorgsmuseet i Svendborg og Øhavsstien på Tåsinge. Mandag: Johannes Larsen museet i Kerteminde og Hindsholm.

Udrejsedato og -sted: Sjælør Station d. 29.03.18 kl. 8.00 (mulighed for tilslutning på Nyborg st. 9.45).
Hjemrejsedato: Sjælør station 2.04.18 ca. 19.30 (mulighed for afsætning på Nyborg st.).

Maksimale antal deltagere: 38. Minimum antal deltagere: 34

Pris: 3950 kr. pr. person. Turens pris dækker transport, museumsbesøg, indkvartering i dobbeltværelser med bad og toilet samt sengelinned og håndklæder og alle måltider fra torsdag aften til og med frokostmadpakke mandag. Prisen inkluderer ikke drikkevarer til aftensmaden.

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingen starter d. 10. januar kl. 18.00 og slutter den 5/3 -18. Turen er kun for medlemmer af DVL.
Tilmelding og betaling af turen finder sted i tilmeldingssystemet via afdelingens hjemmeside dvl-kbh.dk Der betales med Visa/Dankort v. tilmelding.
Hvis nogle oplever problemer med at komme ind på tilmeldingssystemet, må I gerne kontakte Kirsten Jensen på tlf. 22 43 04 51.

Se dagsprogram Klik her

Længde

Daglig gennemsnitlig turlængde: 15 – 18 km.

Turleder

Steen Svendsen, Ole Andersen og Gunhild Madsen

Turleders telefon

Steen (mobil 2371 1965), og Gunhild (mail: madsengunhild@gmail.com)

Startdag

torsdag den 29. marts 2018, kl. 08:00

Slutdag

mandag den 02. april 2018, kl. 19:30

Mødested

Sjælør Station d. 29.03.18 kl. 8.00 (mulighed for tilslutning på Nyborg st. 9.45).

Slutsted

Sjælør station 2.04.18 ca. 19.30 (mulighed for afsætning på Nyborg st.).

Pris

3950 kr. pr. person.

Pris for ikke-medlemmer

Kun for medlemmer.

Opdateret den

søndag den 18. februar 2018, kl. 20:27

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland