Natur og fugle på Kalvebod Fælled

Vi går til Naturcenter Vestamager og ud over Kalvebod Fælled. Ved Nihøjvej drejer vi ud mod dæmningen og går op på toppen af dæmningen med udsigt til Sundet på den ene side og vådområder på den anden. Efter et smut langs Hejresøen fortsætter vi langs kysten til Kongelundsfortet. Herefter ind gennem Kongelunden og videre ad Kanalvej tilbage til Naturcentret.
Selvom fuglelivet ikke er, hvad det var i 50erne, før dræningen af området blev systematiseret af ingeniører i Vandbygningsvæsnet, er der mulighed for med lidt held at se rigtig mange forskellige fugle på turen. Medbring evt. kikkert.

Længde

ca. 23 km.

Turleder

Charlotte Kehlet og Anita Garbers.

Turleders telefon

Charlotte, 2194 7602 og Anita, 3322 3729.

Startdag

søndag den 27. maj 2018, kl. 10:00

Slutdag

søndag den 27. maj 2018, kl. 17:00

Mødested

Vestamager Metrostation

Slutsted

Vestamager Metrostation

Pris

Gratis

Pris for ikke-medlemmer

30 kr.

Opdateret den

lørdag den 10. marts 2018, kl. 22:59

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland