Mølleådalen – Eremitagesletten – Dyrehavsbakken

Mølleådalen er også smuk en vinterdag, måske er vi heldige at alt er smukt pudret med sne! Vi følger Mølleåen fra Lyngby station til dens udløb ved Strandmøllen, undervejs ser vi på de restaurerede møller og går gennem Brede, som tidligere var et fabrikssamfund. Herfra krydser vi ind over Eremitagesletten, passerer Dyrehavs Bakken, inden Klampenborg station. Det vil det være hyggeligt, hvis nogen har lyst til at slutte turen på Skovbaren ved Kirsten Piils Kilde.

Længde

ca. 15 km.

Turleder

Charlotte Kehlet og Tove Skands, 2684 9870

Turleders telefon

Tove, 2684 9870

Startdag

søndag den 28. januar 2018, kl. 10:00

Slutdag

søndag den 28. januar 2018, kl. 15:00

Mødested

Lyngby station ved kiosken

Slutsted

Klampenborg Station

Pris

Turen er gratis.

Pris for ikke-medlemmer

30 kr.

Opdateret den

lørdag den 11. november 2017, kl. 22:24

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland