Midt-i-ugen-tur Fra Frederikssund til Jægerspris Slot el. Bugt

Vi besøger først en vikingelandsby, derefter følger vi Frederikssunds havnefront og går over Kronprins Frederiks bro og videre gennem Færgelunden til Kiknæshavn, hvor vi holder frokost. Vi fortsætter til Jægerspris Slot, der bliver evt. tid til en is på vejen. Ved slottet kan man stoppe turen og tage bussen tilbage til Frederikssund, men os der har lyst, går videre til Jægerspris Bugten og så tilbage til slottet og bussen, og så bliver turen 15 km og slutter senere.

Længde

ca. 13- 15 km.

Turleder

Holger Vallentin.

Turleders telefon

tlf. :51-147965.

Startdag

onsdag den 21. marts 2018, kl. 09:56

Slutdag

onsdag den 21. marts 2018, kl. 14:00

Mødested

Frederikssund St. kl. 10.00 (fra Københavns Hovedbanegård S-tog linje H kl. 9.06). Se Rejseplanen

Slutsted

Jægerspris Slot kl. 14.00 el. 15.00.

Pris

Gratis

Pris for ikke-medlemmer

30 kr.

Opdateret den

torsdag den 11. januar 2018, kl. 00:12

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland