Maritim Vandring: Lodsens Dag, Dragør

Maritim Vandring: Lodsens Dag, Dragør

Frivillige fra Danmarks Lodsmuseum fortæller om lodsarbejdet før og nu, og der er mulighed for forskellige aktiviteter: løfte på et anker, gå på skattejagt, navigere et skib på en havnemodel, morse, se gamle søkort, se film om lodserne samt andre spændende ting for hele familien. Altsammen er gratis, så tag børn/børnebørn med og få en hyggelig dag i Dragør. Vi går også en tur rundt til Fortet, søbadet (husk badetøj, gæssene og den gamle gule by.

Længde

ca. 6 km.

Turleder

Jette Steensen og Anita Garbers.

Turleders telefon

3322 3729.

Startdag

lørdag den 28. juli 2018, kl. 11:00

Slutdag

lørdag den 28. juli 2018, kl. 15:00

Mødested

Dragør Stationsplads kl. 11 (bus 350S og bus 35)

Slutsted

Samme sted ca. kl. 15.00.

Pris

Gratis.

Pris for ikke-medlemmer

Turen er gratis for alle.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland