Kyst-til-kyst stien på tværs af Jylland fra Blåvands Huk til Vejle  --  Turen er udsolgt. Venteliste oprettes.

Kyst-til-kyst stien på tværs af Jylland fra Blåvands Huk til Vejle -- Turen er udsolgt. Venteliste oprettes.

Oplev de fantastiske landskaber på denne ca. 130 km lange vandretur fra Blåvands Huk til Vejle. Fra Vesterhavet og den fine sandstrand til klitplantager, heder, dramatisk kuperede landskaber og brede ådale, skabt af smeltevandsfloder under istiden. Se mere på kyst-kyststien.dk.

Vi skal bo på Hovborg Kro. Den 200 år gamle kro emmer af nostalgi og hygge i de lavloftede krostuer. Udenfor kan vi nyde den dejlige store have, og indenfor bliver vi forkælet med traditionel dansk kromad. Vi bor på moderne dobbeltværelser med toilet, bad og TV.
Antal deltagere: 18 ekskl. to turledere.
Vi har egen bustransport til og fra de daglige vandre ruter, der er på ca. 20 km.

Pris: ca. 6300 kr. pr. person for overnatning i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse 1200 kr.). Prisen inkluderer fuld pension og bustransport fra Vejle station, samt den daglige bustransport.

Du kan se dagsprogram og den endelige pris her eller på dvl-kbh.dk  Tilmelding fra den 10. december 2017 kl. 18:00 på dvl-kbh.dk  i afdelingens bookingsystem.

Turledere: Grethe Aagaard og Aase Sveistrup. Turarrangør: Københavns afd.

Dagsprogram for Kyst-til-kyst ferie 2. – 9. juni 2018:

Lørdag 2/6: Tur 6 km.Individuel ankomst til Vejle station, hvor vi mødes kl. 11 i stationsbygningen udfor bagageboksene. Umiddelbart efter er der afgang med bus til Hovborg kro, hvor vi modtages med frokost og efterfølgende check-in på vores værelser. Om eftermiddagen tager vi en rask vandretur i nærområdet.

Alle dage Vi har fuld forplejning på kroen. Dette indbefatter morgenmad, smør-selv frokost inkl. opfyldning af egne termokander med kaffe/varmt vand og en to retters aftenmenu (drikkevarer for egen regning). Efter aftensmaden holder vi et kort informationsmøde om næste dags tur. Der serveres kaffe/the. Øl og vand kan købes i selvbetjeningsbar (ca. 22 kr). Der er rigtig mange seværdigheder i nærheden af Kyst-til-kyst stien. Vi vil imidlertid fokusere på selve vandringen i dette fantastiske landskab og så tager vi de seværdigheder/fortidsminder med, der ligger lige på selve ruten.

Søndag 3/6: Tur 20 km Fra Blåvands Huk til Broeng.

Mandag 4/6: Tur 20 km Fra Broeng til Slotsbanken i Varde.

Tirsdag 5/6: Tur 20 km Fra Slotsbanken i Varde til Hostrup.

Onsdag 6/6: Tur 20 km Fra Hostrup til Hovborg.

Torsdag 7/6: Tur 22 km Fra Hovborg til Fitting.

Fredag 8/6 : Tur 21 km Fra Fitting til Vingsted.

Lørdag 9/6: Tur 12 km Fra Vingsted til Vejle station.

Bussen kører os om morgenen ind til Vejle station, hvor vi placerer vores bagage i bagageboksene. Herefter kører bussen os tilbage til Vingsted, hvor dagens vandring starter. Vi er tilbage på Vejle station kl. 15:30.
.

Længde

ca. 20 km. hver dag.

Turleder

Grethe Aagaard og Aase Sveistrup. Turarrangør: Københavns afd.

Startdag

lørdag den 02. juni 2018, kl. 00:00

Slutdag

lørdag den 09. juni 2018, kl. 00:00

Mødested

Vejle st. (tidpunkt kommer senere)

Slutsted

Vejle st. kl. 11.00.

Pris

Pris: ca. 6300 kr. pr. person for overnatning i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse 1200 kr.).

Pris for ikke-medlemmer

Kun for medlemmer.

Opdateret den

torsdag den 01. februar 2018, kl. 00:10

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland