VandreLiv

 

VandreLiv er Dansk Vandrelaugs medlemsblad. Det udgives seks gange om året og er bindeleddet mellem medlemmerne, de enkelte afdelinger rundt omkring i landet og Dansk Vandrelaugs Styrelse og sekretariat. Du får det gratis tilsendt, når du melder dig ind i foreningen.                                                                                                                                                                                                                                          

Redaktionen
Det redaktionelle indhold står redaktionen for, men Styrelsen har det politiske ansvar. Redaktionen består af fem medlemmer inkl. landsformanden, som er ansvarshavende redaktør.

VandreLiv indeholder bl.a.

  • Vandreture fra i alt 20 afdelinger over hele landet. De fortæller om turene de næste to-tre måneder,  om rute, længde, start- og sluttid og sted samt turleder. Også ture med  overnatning i telt eller sheltere annonceres i VandreLiv. Desuden arrangeres vandrerejser hvert år til udlandet.
  • Nye aktiviteter og tiltag, som foreningen har sat i værk eller er engageret i.11523 Vandreliv 04 2018 web 1
  • Spændende artikler, skrevet af foreningens egne medlemmer eller af fagfolk på områderne. Følg med på turene – og få inspiration til egne vandreoplevelser.
  • Om naturen og alt det, du kan opleve ved at vandre i den. Flora, fauna, geologi, kulturhistorie, vejr osv.
  • Tilbud til dig, fx om leje af sommerhuse, deltagelse i interessante kurser og fordelagtige køb af bøger og brochurer om vandreture, overnatning i det fri, naturoplevelser, kort og meget mere.
  • Gode råd til vandreturene. For nybegyndere og øvede vandrere. Om mad og drikke, udstyr, påklædning, fodtøj, sol- og insektbeskyttelse m.m.
  • Annoncer med nyttige oplysninger for dig, der er interesseret i friluftsliv. Om fx rejser og friluftsudstyr.

Lyst til at læse bladet ?

Her er de seneste netudgaver af VandreLiv og Fritidsliv som pdf-filer

Download af VandreLiv som pdf-fil virker desværre ikke i alle browsere. Vi arbejder på at få det klart.

Kontakt os

Har du ris eller ros til redaktionen, så Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skal du, eller har du været på en spændende vandretur, og har lyst til at skrive en artikel om dine oplevelser, hører vi også meget gerne fra dig.

top

 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland