Hvem er vi

DANSK VANDRELAUG er en landsforening bestående af 20 lokalforeninger. Foreningen arbejder for at skabe et varieret tilbud af hovedsagelig vandreturer for alle aldersgrupper.
Som medlem kan man deltage i alle vandretur, der arrangeres i alle afdelingerne gratis (dog med få undtagelser) og deltage i weekendturer, samt kurser arrangeret af DVL.
Ikke medlemmer kan også frit deltage på alle vandreture mod et mindre beløb.

Som medlem får du desuden tilsendt bladet "VandreLiv" 6 gange årligt, hvor alle DVLs arrangementer er opført.
Som noget nyt få medlemmer endvidere 15% rabat ved friluftsland på alm. udstyr. Se endvidere opdateret liste med fordele på hovedafdelingshjemmeside. www.dvl.dk

Holstebro Afdelingen

Holstebro afdelingen består af ca. 55 medlemmer. Der arrangeres ca. 2 Vandreture hver måned, som enten er en endags vandretur i det lokale området eller en weekendtur. Turen arrangeres af medlemmer i bestyrelsen eller turleder dog kan alle komme med forslag til ture. Vi er en afdeling, der startede den 15. november 1998, under Dansk Vandrelaug.

Vore aktiviteter i afdelingen er:
Endagsture: Kortere vandreture i Midt- og Vestjylland, hvor der vil blive lagt stor vægt på socialt samvær. Vi finder nogle pæne steder at nyde vores medbragte mad.
Flerdagsture: Ture, hvor vi ikke holder os tilbage for at forlade stisystemerne, hvis området tillader det - det gælder både i Danmark og i udlandet. Vi går som regel efter vandrekort og kompas. Overnatning foregår oftest i shelter eller telt eller i lejet hytte. Om aftenen forsøger vi at skabe et hyggeligt lejrmiljø.

For at blive medlem se tilmeldning procedure her