Bliv turleder

      

Har du lyst til at lede vandrere i Danmark eller i udlandet på korte og/eller lange ture?

Er du god til at fortælle en historie, eller har du lyst til at lære det?
Så bliv turleder i Danmarks største forening for vandrere

Du får over 500 kolleger
Du er ikke alene!

Vi er over 500 turledere og medlemmer af afdelingsbestyrelserne i Dansk Vandrelaug. Vi deler vores erfaring og samarbejder med hinanden om at udbyde mere end 2200 ture lokalt, nationalt og i udlandet hvert år.

Vi afholder årlige turlederkurser, hvor du får tips og trick til gode ture, og hvor garvede turledere deler ud af erfaringer – og du kommer med dine ideer.

Som turleder er du rygraden i Dansk Vandrelaug
Dansk Vandrelaug skaber gode vandreoplevelser. Som turleder vil du opdage, at der ikke er noget bedre end at tage en flok vandrere med ud i naturen og opleve den glæde, de giver dig igen som tak.
Som turleder udvikler du din egen stil og personlige lederegenskaber, og du bliver udfordret på dine faglige og personlige kompetancer. Du er Dansk Vandrelaugs ansigt udadtil.
Derfor sørger vi for grundig oplæring, hvor du er "føl" hos andre turledere, og hvor du kan komme på turlederkurser, som vi afholder.
Du får ikke løn for dit arbejde, men du får naturligvis dine udgifter refunderet.

Hvordan kommer jeg i gang?
Tag en snak med formanden i din afdeling eller med en af turlederne. Du kan også tale med vores sekretariat, hvor vi kan hjælpe dig i gang med et turlederkursus.

 
 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland