Vandreferie Montepaolo Dovadola

Turen starter ved indskrivninge, ved klostret,Benedetta refugiet Dovadola.
Ved indskrivningen til turen, udstedes der et vandre pas. Vandre passet er underlagt de officielle myndigheder, og kaldes "Society of the Way". Passet er med til at styre turen.

Ved turens afslutning i Assisi bliver der udstedet et officiel rejsebevis "Assisiana", som bliver indskrevet i klosteret, ”den hellige kloster Assisi”.

Folder over turen findes på dette link

Der  flyves fra Billund til Bologa Italien.
Sidste tilmelding den 1. august 2018.
Der er begrænset ledige pladser tilbage. Ring til  tur lederen er Per Thestrup Vilain for at hører nærmere på tlf,.. 4278 2013 eller send en sms så vil han ringe tilbage.

 

 

Turleder

Per Vilain

Turleders telefon

8655 0181 / 42782013

Startdag

tirsdag den 11. september 2018, kl. 00:00

Slutdag

tirsdag den 25. september 2018, kl. 00:00

Område, kategori, arrangør:

Vandreferie i udlandet, Horsens Afd., September

Opdateret den

torsdag den 21. juni 2018, kl. 20:23

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland