Fod på Danmark 2014

I 2014 kastede Dansk Vandrelaug sig ud i sit største, koordinerede projekt i mange år: Fod på Danmark.
Projektet gik ud på at lave en slags vandre-stafet gennem hele landet, hvor alle danskere blev indbudt til at gå med på vores ture og lære vandringens glæder at kende. Gavmild støtte fra Nordea-fonden og Friluftsrådet betød, at turene kunne gøres gratis, og der kunne iværksættes en række forskellige markedsføringsaktiviteter for at udbrede kendskabet til arrangementet og til de mange positive virkninger af aktivitet på vandrestierne i den fri natur.
Der blev gennemført 170 vandreture og 9 lokale events i perioden 5. april-28. september, og næsten 5.000 mennesker gik med på turene - heraf ca. en fjerdedel ikke-medlemmer af Dansk Vandrelaug.

Landsdækkende vandreprojekt

Danmark skal opleves til fods

Fra april til september 2014 afholdte Dansk Vandrelaug Fod på Danmark, hvor danskerne kom ud at gå på vandrestier over hele landet. Vi skød stafetten i gang på Bornholm og sluttede på Skagen fem måneder senere.

Fod på Danmark i TV2 Lorry

 

Landets vandrestier blev trampet igennem i 2014, da projektet Fod på Danmark blev skudt i gang. Se indslag med Ole Bertelsen, Landsform., Dansk Vandrelaug i TV 2 Lorry her: 
 
 
Indslag varer ca. 7 minutter.
 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland