Fotokonkurrence 2017: Vinder med humor og spænding

”Jeg vil også med” af Erik Juul Knudsen
Nr. 1: ”Jeg vil også med” af Erik Juul Knudsen

En ko, der jager en flok intetanende vandrere, løb med førstepladsen i vores årlige fotokonkurrence, hvor temaet var ”vandrere i det grønne”.

Ud af de 66 skønne, tilmeldte billeder faldt dommerkomiteen pladask for Erik Juul Knudsens ”jeg vil også med”. 

Et anderledes billede, som vi elsker og har moret os meget over, samtidig med at vi i dommerpanelet sidder tilbage med en lidt uforløst spænding: Vi ville så gerne også have set "næste billede i serien" for at finde ud af, hvad der videre skete, da personerne opdagede koen bag dem?, lyder det bl.a. i vurderingen af det vindende pletskud.

Nummer to blev Rie Lambæk Mikkelsens fine foto fra en vandreferie på Island, mens Jens Arrents ”Nærvær med naturen i klingende frost” blev nummer tre.

Dommerkomiteen bestående af Jan Adler-Nissen, Alan Hauge, Christian Lauritzen, Vita Nielsen og Jan Valeur uddelte samtidig hædrende omtale til Gerda Kyeds ”Borreknob Horsens Fjord”, Sten Porses ”Svært valg” og Søren Østergaards ”Natur og vandrere”.

I det næste nummer af VandreLiv kan du læse dommerkomiteens vurdering af de fine billeder. Se samtlige billeder i konkurrencen her. Og husk, vi konkurrerer igen i år, hvor temaet er Maritime Vandringer.

Friluftsland har doneret gavekort til vinderne, der oveni købet blev præmieret med vin.

 

Nr. 2: "Island 2017" af Rie Lambæk Mikkelsen:

Nr. 3: ”Nærvær med naturen i klingende frost” af Jens Arrent:


Hædrende omtale:

”Borreknob Horsens Fjord” af Gerda Kyed:

”Svært valg” af Sten Porse:

”Natur og vandrere” af Søren Østergaard:

 

 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland