Godt nytår til alle med hang til vandreture i godt selskab

Strand i Danmark forår (Pixabay)

 

Dansk Vandrelaug byder også på et hav af ture i år, hvor blikket er rettet mod vandet, når vi lancerer de Maritime Vandringer – vandreture langs hav, søer og åer.

Fra påsken (den 24. marts) til efterårsferien (den 21. oktober) vil en stor del af vores mange vandreture drive af vand.

– Man kan sige, at Fod på Danmark satte Dansk Vandrelaug på landkortet. Nu er det tid til at sætte os på søkortet, siger Erling Sørensen, Sønderjylland afdeling.

Foreløbig er der mulighed for 126 vandreture i hele landet med udsigt til vand - se alle de Maritime Vandringer i turdatabasen her.

Danmark består af 1419 øer, hvoraf 445 er navngivet og 72 er beboet. Sammenlagt giver det 8750 km kystlinje, mens ca. 120.000 søer dækker 616,49 km2 (ifølge Wikipedia). Vi har med andre ord alle vand lige i nærheden, og det vil vi gå langs, ved og omkring i 2018.

Som medlem af Dansk Vandrelaug er det gratis at gå med – bliv medlem her.

Rigtig godt nytår - husk, du kan gå længere, end du tror, når du går dig sund og glad med Dansk Vandrelaug.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland