Aktuelt

Sådan kan du komme ud og vandre.

Kom op af sofaen
Tag beslutningen og negligér undskyldningerne for at blive siddende. Det er nemlig sundt at gå. De fleste af os sidder ned i flere timer, end vi sover. Men sidde-syge er noget af det farligste for helbredet, endda værre end overvægt. Bevægelse og fysisk aktivitet er omvendt det sundeste du kan byde kroppen. Lige fra vægt og kolesteroltal over blodtryk til humør og hukommelse er der gevinst. Nemt, billigt og uden bivirkninger. En frisk gåtur på 20 minutter hver dag kan være nok til at nedsætte risikoen for tidlig død.

Kurser i efteråret

Få pudset fotoøjet op. Kom på et af vores fotokurser her i efteråret. Se kursusbeskrivelserne under Aktiviteter/Kurser.
I første halvdel af 2018 udbyder vi godt og vel 18 kurser, som bliver slået op her på hjememsiden og i medlemsbladet. 

Internationale vandreprojekter

Internationale vandreprojekter er internationale arrangementer, som man kan deltage i. DVL deltager som sådan ikke officielt i aktiviteterne, medmindre det er angivet.

2017

ERA Walking NEWS

Denne artikel opdateres af Steen Kobberø-Hansen.

Hvis du kender til internationale vandreprojekter, bedes du sende dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Aktivitetskalender

Denne aktivitetskalender indeholder større aktiviteter, møder og projekter, som landsforeningen er involveret i.

Du kan se de aktuelle vandreture hér.

Klik på Fortsat læsning nedenfor for at se kalenderen.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland