Aktuelt

Kilden til liv i Rold Skov

Rold Skov rummer nogle af de mest enestående vandområder i Danmark. Her kan du opleve alt lige fra Lindenborg Å med sjældne insekter til Store Blåkilde, som er en af Danmarks største bassinkilder.

Forbedret Kommunikation

I 2015 blev Dansk Vandrelaug analyseret kommunikationsmæssigt af 2 journaliststuderende. Det affødte bl.a., at vi nedsatte en udviklingsarbejdsgruppe, der kom med anbefalinger på vores mediehåndtering. Som følge heraf bad vi i 2016 firmaet Peytz og Co. om at kigge os i sømmene på det kommunikationsmæssige område. I rapporten fra Peytz fremgår, hvordan vi kan forbedre vores kommunikation.

Vi har siden arbejdet med rapportens anbefalinger, og vi går nu igang med at gennemføre de ting, som vi har vurderet at være det rigtige.

Efter sommerferien 2018 har vi bl.a. nye hjemmesider for landsforeningen og afdelingerne og elektronisk nyhedsbrev, der udsendes månedligt til alle medlemmer. Vi vil også præsentere vores mange ture på en bedre og pænere måde end i dag.

VandreLiv fortsætter uændret.

Projektet er nu opdelt i 4 delprojekter: Medlems- og økonomisystem, Multisite (mange hjemmesider i ét), Ture (turdatabase samt ind- og uddata), samt Nyhedsbreve. 

Du kan læse mere om projektet hér:

 

Sådan kommer du ud og vandre

Kom op af sofaen
Tag beslutningen og negligér undskyldningerne for at blive siddende. Det er nemlig sundt at gå. De fleste af os sidder ned i flere timer, end vi sover. Men sidde-syge er noget af det farligste for helbredet, endda værre end overvægt. Bevægelse og fysisk aktivitet er omvendt det sundeste, du kan byde kroppen.

Aktivitetskalender

Denne aktivitetskalender indeholder større aktiviteter, møder og projekter, som landsforeningen er involveret i.

2018:

  • 24. marts - 21. oktober: Maritime Vandringer, se mere hér
  • 5. maj: 1. formandsmøde.
  • 18. maj: Dansk Vandrelaugs fødselsdag.
  • 1. september: 2. formandsmøde
  • 16. september: Vandrernes Dag
  • 10. november: Landsmøde

 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland