Aktiviteter for turledere

Turleder netværk

På medarbejdertræffet i Slagelse i maj 2013 blev der startet et netværk for turledere. Initiativtageren var Astrid Kristiansen.

På medarbejdertræffet blev emnet netværk drøftet, og behovet for at tale sammen med andre med samme interesser var fremme.

For at gøre det let at finde turledere i andre afdelinger med samme eller supplerende interesser, etablerede man på mødet en liste med kontaktdata og interesser/kompetencer for de turledere, der havde lyst.

Hvis du vil være med til at dele dine interesser/kompetencer fx. i et netværk eller bare med en anden turleder, der står og mangler netop din viden, så tjek denne liste og send dine egne oplysninger til Astrid Kristiansen på mailadressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Øverst til højre i listen fremgår typiske emner, det kunne være relevant at nævne. Der er sorteringsmulighed i arket.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland