Viborg

Viborg-afd.

Formand: Birthe Ambrosius
Hedelyngen 13, 8800 Viborg, mobil: 25378213

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside: DVL.dk/viborg 

På hjemmesiden kan du tilmelde dig afdelingens nyhedsbrev.

Pris for deltagelse fremgår ved den enkelte tur. På ture uden for Viborg by er der ofte samkørsel til startstedet fra P-pladsen på Feltbanen (lige over for Rådhuset). Ved samkørsel betaler hver passager 20 kr. til chaufføren uanset afstanden til startstedet, med mindre andet er angivet.

På dagture er det en god idé at tage en god madpakke og noget at drikke med. Der holdes 2-3 pauser undervejs afhængig af turens længde. På dagture byder afdelingen på boller med ost/syltetøj i den første pause. På torsdagsture og aftenture er der en kort pause.
 
 
 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland