Lyngby

Lyngby info

DVL-Lyngby

Hjemmeside: www.dvl-lyngby.dk

Formand: Søren P. Petersen, Højbjerggårdsvej 18, 2840 Holte, Tel.: 45 2627 4289, E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Følg med på vores hjemmeside, www.dvl-lyngby.dk, for Pop-op-ture (ekstrature) og for evt. ændringer i programmet.

Oplevelser og samvær gennem vandring
- det er sundt og det er sjovt -

Lørdagsture & Onsdagsture

Lørdagsture & Onsdagsture
Prøv en kort tur i godt selskab.

I godt selskab kan du gå længere, end du tror, og du vil opleve, at selv i din nærmeste omegn er der listige stier og interessante steder, du ikke kender. Tag blot travetøjet på, og mød op på stationen. Tilmelding er ikke nødvendig, og du behøver ikke at være medlem.

DVL-Lyngby og de lange ture

For DVL-Lyngby har de lange ture en ganske fremhævet plads.

Lange ture har vi i DVL defineret, som vandreture på 20 km eller længere. I DVL-Lyngby har turlederne kompetencen og traditionen, der skal til for at tilrettelægge og gennemføre lange ture på en sikker og hensigtsmæssig måde.

Dagdriverbanden - Lyngby

Dagdriverbanden - Lyngby mødes den 1., 2. og 4. onsdag i hver måned.
Turene er på 10-14 km. 
Prisen for at deltage er gratis for medlemmer og for ikke-medlemmer 30 kr.
Kontaktperson: Dagmar Levisen, 3257 7004.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland