Fyn

Afd. Fyn

 

Formand: Niels Staal Jensen, Njalsvej 105, 5210 Odense NV, tlf. 2381 6624

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hjemmeside: www.dvl-fyn.dk

 

Hvordan forløber en vandretur ? 

Vandreturene ledes af en turleder, som på forhånd har gennemgået ruten og fundet passende pausesteder. Det er således turlederen, der går forrest.

Der er som regel udpeget en bagstopper, som sørger for at alle kommer med hjem. På de korte ture på hverdage er der typisk en kaffepause, og på ture i weekenden er der en kaffepause og en frokostpause. Deltagerne medbringer selv mad og drikke.

Samkørsel organiseres via fællesmail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Man tilmelder sig mailgruppen på www.dvl-fyn.dk

 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland