Gå Maritime Vandringer på særlig hjemmeside

Kyster, søer og åer – plus vandpytter. Vi er omgivet af vand i Danmark. Det klukker, bruser eller drypper, og lydene giver os ro i sindet, mens vi nyder naturen. 

I Dansk Vandrelaug elsker vi ...

... at vandre. Vi gør det i fællesskab og følger det hyggelige selskab, som vores mange turledere fører an i. I år vil de i særlig grad tage os med på ture langs vandet i det, vi kalder Maritime Vandringer.

Fra den 24. marts til den 21. oktober, fra påsken til efterårsferien, går vi et hav af maritime vandreture i hele landet, og Dansk Vandrelaugs 20 afdelinger går forrest.

Vi byder på sejlture til særlige øer, der er arrangeret stafet rundt om Nordsjælland, vi vandrer op til flotte udsigtspunkter, går stilleture, aftenture, i klitter, på diger og i marsken. Ofte får vi følgeskab af historiens vingesus. De mange ture er fra alt mellem 2 til omkring 25 km, og der er noget for enhver smag og form.

Hvis vi ikke svømmer i maritime vandringer, så vader vi i hvert fald i dem. Læs mere om Maritime Vandringer på maritimevandringer.dk.

Det vand, der kommer ned fra oven, er blot bonus for den glade vandrer. For Dansk Vandrelaug er sund motion og godt humør i naturen -  Gå med og få nye og spændende oplevelser i godt selskab.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland