Vandretræf i Nationalpark Mols Bjerge

Fire dage med fokus på vandreture i det kuperede og smukke landskab, der præger Mols Bjerge. Det er et af de mange gode tilbud til medlemmerne af Dansk Vandrelaug i maj.

Med udgangspunkt i Fuglsøcentret skal vi vandre enten 10-12 eller ca. 20 kilometerlange ture i Kristi himmelfartsferien. Aftenerne byder på masser af socialt selskab, og sangeren Sebastian kigger endda forbi med sin guitar en af aftenerne.

Se hele programmet, og hvordan du tilmelder dig her. Bemærk, at tilmeldingen åbner den 1. marts og lukker den 30. marts, eller når det maksimale deltagerantal på 50 er nået. 

Mols Bjerge er Danmarks første nationalpark, hvor dronning Margrethe klippede båndet og markerede dagen tilbage i 2009. Området dækker 180 km2, så der er masser af muligheder for dejlige vandreture.

 

 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland