Hos Dansk Vandrelaug vader vi i medlemsfordele

Her er bare et lille bud på, hvor du kan købe dine julegaver.

Et medlemskab i Dansk Vandrelaug åbner døren til frisk luft, hyggeligt selskab, spændende naturoplevelser og store rabatter, som du med fordel kan udnytte til julegaveindkøbene.

Med omkring 45 forskellige rabataftaler flyder det med forslag til den perfekte gave. 
 
Er der brug for varme sokker til vandring og hverdag? Er der bøger om vandreture på ønskesedlen eller det en pandelampe, der inspirerer til en længere vandretur med hunden, så får du det billigere via dit medlemskab.
 

20 procent på masser af tøj og sko

Fx er der 20 procent hos Naturligvis Outdoor og Outdoor Rødovres fysiske butikker, mens Dilling Underwear tager 20 procent af prisen på deres økologiske, miljømærkede undertøj. Samme fordel får du på udendørsbeklædningen i Slagelse Camping & Outdoor Center. 
 
Det bugner også med julegaveideer i Friluftsland, hvor vi får 20 procent på fodtøj og 15 procent på alt andet. Her har de endda været så flinke at komme med gaveforslag i forskellige prisklasser.
 
Vær opmærksom på, at for flertallet af fordelsbutikkerne gælder det, at allerede nedsatte varer ikke sættes yderligere ned.

Klik, og bliv medlem af Dansk Vandrelaug her

Musik, maling, øko og bøger

Står der hifi og tv-udstyr på ønskesedlen, giver Dan’s TV & HIFI-Center i København 20 procent ved personlig henvendelse. Skal juleferien bruges på istandsættelse er der 20 procent på fx maling og tapet i Deco Farver. Mens I Go Green giver hele 25 procent på alle deres økologiske basisvarer.
 
Vi får også gode tilbud på fordybelse i form af bøger. Trap Danmark tilbyder sit 34 bind store værk om Danmark. ”På tur i Danmarks historie” med 47 cykel- og vandreture er et godt tilbud fra Gads Forlag, mens Forlaget Turbine giver 30 procent på bogen om Gudenåen.
 

Medlemskabet giver også fine muligheder for vandreferier i udlandet

 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland