Mød DVL på Skandinaviens største feriemesse

Ferie for Alle bugner af gode tilbud. Fotokreditering: Lars Møller / MCH


Når MCH Messecenter Herning åbner for den stort anlagte Ferie for Alle-messe den 23.-25. februar er Dansk Vandrelaug naturligvis også til stede. Mød os midt blandt de over 1000 andre ferieeksperter

Ud over tusindvis vandreture i det daglige arrangerer DVL også en lang række vandreferier i ind- og udland, ofte med et stærkt kulturelt islæt.

Fra kano- og vandreferie ved Kongeåen til Ekopark Omberg i Sverige - fra en stille maritim vandretur med yoga på Samsø til Silkevejen i Usbekistan – fra kyst-til-kyst-tur på tværs af Jylland mellem Blåvands Huk og Vejle til Cairngorms National Park i Skotland. Vi går på pilgrimsrute i Italien, vi traver i Tramuntanabjergene på Mallorca og tager til karneval i Colombia.

Mulighederne er mange og meget forskelligartede, men fælles for alle vores vandreferier er, at de er arrangeret af vandrere for vandrere.

Kig forbi vores stand midt blandt over 1000 andre udstillere, når MCH Messecenter Herning fyldes op med dejlige ferietilbud i ind- og udland på Ferie for Alle-messen den 23.-25. februar.

Du finder os på stand M9616 i den store Hal M – ved siden af Billund og HandiTours, skråt over for indgangen til Hal F.

Snør vandreskoene og få inspiration til din næste vandreferie hos Dansk Vandrelaug.

(Fotokreditering: Lars Møller / MCH)

 

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland