Giv en gave

Giv en gave til foreningen

I Dansk Vandrelaug har vi masser af projekter og ideer, vi gerne vil realisere – til glæde for vores mange medlemmer. Vandringen er vores hjertesag, og flere og flere får heldigvis øjnene op for de gode oplevelser, vores ture byder på, og er blevet klar over den sundhedsmæssige betydning, det har at komme ud at røre sig.

Hvis vi skal sætte endnu flere aktiviteter i værk, vil enhver økonomisk håndsrækning – stor eller lille – være til stor hjælp. Din opbakning har også betydning for vores gennemslagskraft i den friluftspolitiske debat, så vi fortsat har mulighed for at færdes i naturen.

Der er mange måder at støtte Dansk Vandrelaug på. Ved at melde sig ind, ved at yde en frivillig indsats – eller for eksempel ved at give et ekstra beløb. Det kan du gøre nemt og bekvemt ved at krydse af ud for ”Gave” og lægge et beløb oveni i din betaling til DVL. Du kan også sende os et beløb pr. check eller betalingskort, når det passer dig. Kontingentet betales fortsat separat pr. PBS eller betalingskort.

En gave til foreningen – er en gave til os alle!

Indbetal din gave til konto nr. 4180-3113-058099 og angiv „gave“ samt navn og adresse.

TAK til de medlemmer, der allerede har betænkt os med en gave.

opdateret 30-04-13