DANSK VANDRELAUG er en landsforening bestående af 20 lokalforeninger.
Alle afdelingerne ledes af en formand med en bestyrelse.

DANSK VANDRELAUG arbejder for at skabe et varieret tilbud for en aktiv fritid og for at øge adgangen til det åbne land.

Kultorvet 7, 1. sal
1175 København K

Tirsdag og torsdag fra kl. 13 - 17

Telefontider
Mandag, onsdag og fredag: kl. 10:00-15.00
Tirsdag og torsdag kl. 10.00-17.00

Bankforbindelse: Danske Bank konto nr. 4180 3113058099
Giro: 5 42 54 84

CVR.nr. 6772 9412

VANDREHJEMSKORT
Til orientering er det ikke længere muligt at købe vandrehjemskort gennem Dansk Vandrelaug. Vandrerhjemskortene sælges gennem DANHOSTEL Danmarks Vandrerhjem og på de enkelte vandrerhjem.

opdateret 27-1-14 CL