Som medlem af Dansk Vandrelaug får du:

  • meget mere end vandring sammen med hyggelige mennesker,
  • fine ture i naturen med mange nye oplevelser,
  • sikkerhed for at turene er velplanlagte,
  • mulighed for at deltage i vandrelivet på en af de 2.500 ture, hverdage og i weekender året rundt i hele Danmark.
  • tilsendt medlemsbladet VandreLiv 6 gange om året. I dette kan du holde dig orienteret om vandreture, vandreferier foruden artikler af interesse for vandrere.
  • tilbud om kurser over hele landet.
  • mulighed for at hente gratis foldere over vandrestier i Danmark hos Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1 sal, København

Fodterapeuternes gode råd

 

Mange ved ikke, at det kan være en god idé at gå til en fodterapeut, hvis man har smerter i f.eks. ryg, knæ eller hofte, fordi generne meget vel kan stamme fra fødderne. Hvis fødderne ikke fungerer anatomisk korrekt, absorberer de ikke stød, og det kan forplante sig til andre dele af kroppen. Det kommer især til udtryk, hvis man dyrker en sportsgren eller aktivitet, som belaster fødderne. 

Aktivitetskalender

Denne aktivitetskalender indeholder større aktiviteter, møder og projekter, som landsforeningen er involveret i. Klik på Fortsat læsning nedenfor for at se kalenderen.

Bliv turleder i Dansk Vandrelaug

Mange har en turleder i maven. Det er sjovt at finde nye, spændende steder til ture i naturen. Og der er ikke noget bedre end at tage en flok vandrere på tur ud i naturen og opleve den glæde, de giver dig igen som tak. Danmarks natur- og kulturperler set til fods i godt fællesskab. […]

Fotokonkurrencen 2016 er slut

Og vinderne er fundet

57 stærke billeder var med i konkurrencen om at blive årets vandrefoto 2016, og det var ikke let for dommerkomiteen at træffe den endelige beslutning om, hvem der skulle løbe med præmien. Til sidst faldt valget dog på Niels Bo Rasmussens Mandagsvandring i juli:

Nummer to var et ganske anderledes foto, som ikke på samme måde afspejler naturens skønhed, men som til gengæld illustrerer den (tavse?) samhørighed, der opstår mellem vandrere på tur.

Udvalget var meget bredt og varieret. For at afspejle denne kendsgerning har dommerkomiteen valgt at fremhæve fire fotos ud over de tre første, der blev præmieret. 

Gå dig sund

Dansk Vandrelaug har udgivet en folder om det sunde ved at vandre.
Læge og journalist Jerk Langer er forfatter til folderen Gå dig sund.
Vidste du, at Gang slanker mere end løb? at Gang nedsætter risiko for type 2-sukkersyge? og meget mere
Læs folderen her eller hent den på Kultorvet.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland