Postkort fra Haderslev

3.-7. juli 2017 var jeg og min familie med DVL på generationstur til Haderslev og omegn. Det er anden gang vi var med; sidste år gik turen til Møn.

Det var en fantastisk tur med to ture at vælge imellem, en lang og en kort, så der er noget for børn helt ned til 6 år.

Rejseartikel Spanien

Vores vandrehistorie starter med, at Lis har et par venner, der kører sydpå hver vinter i flere måneder. I 2016 skulle turen gå til Tyrkiet, men på grund af begivenhederne i landet blev turen flyttet til Spanien. Vi var så fem turledere, et medlem og vennerne, alle fra Vestsjælland, der sammen tog til Spanien ca. […]

Kom med ud og gå i sommerferien

Dansk sommervejr er vandrevejr !

Vidste du, at Dansk Vandrelaug har masser af gode vandreture i sommerferien?

Find dem hér og se, om der er noget for dig.

Du behøver normalt ikke at melde dig til vandreturene, men kan blot møde op på startstedet, så du kan lade tiden og lysten bestemme for dig.

Månedsvis tilmelding til vandreferier

Det har længe været et ønske blandt turledere at få deres vandreferier hurtigere ud til alle medlemmer.

Derfor er det besluttet som et forsøg i 2017 og 2018, at vandreferier kan åbnes for tilmelding den 10. i hver måned, dvs. ikke kun i de måneder, hvor VandreLiv udkommer.

 

Har du lyst til at møde vandrere fra Nordtyskland?

Flensborg miniDansk Vandrelaugs lokalafdeling i Sønderjylland arrangerer den årlige nabovandring med venskabs vandreforeninger i Nordtyskland i Flensborg den 22.-24. september. Du kan læse mere om vandringerne i den tidligere søfartsby her.

Mere end vandring – ja tak!

Dansk Vandrelaug kan lide at fortælle både medlemmerne og omverdenen, at deltagerne på vores ture får et udbytte, som er ”mere end vandring”. Men hvad betyder det egentlig? Du har måske set mottoet på facebook. Og hvis du har været så heldig at deltage i mere end 30 minutter af et møde, som blev besøgt […]

Skal du til Sverige og vandre?

Kære Sverigesvandrer

Du bedes venligst bemærke, at det er dobbeltkontrollen af ID for rejser til Sverige, der ophører. Det betyder, at ID-kontrollen ophører på den danske side men fortsætter på den svenske side! De svenske myndigheder har i forlængelse af ophøret indført skærpet kontrol ved indrejse.

Så husk fortsat at medbringe ID med billede (kørekort eller pas). Og husk det blå sygesikringskort!

Bliv turleder i Dansk Vandrelaug

Mange har en turleder i maven. Det er sjovt at finde nye, spændende steder til ture i naturen. Og der er ikke noget bedre end at tage en flok vandrere på tur ud i naturen og opleve den glæde, de giver dig igen som tak. Danmarks natur- og kulturperler set til fods i godt fællesskab. […]

Som medlem af Dansk Vandrelaug får du:

  • meget mere end vandring sammen med hyggelige mennesker,
  • fine ture i naturen med mange nye oplevelser,
  • sikkerhed for at turene er velplanlagte,
  • mulighed for at deltage i vandrelivet på en af de 2.500 ture, hverdage og i weekender året rundt i hele Danmark.
  • tilsendt medlemsbladet VandreLiv 6 gange om året. I dette kan du holde dig orienteret om vandreture, vandreferier foruden artikler af interesse for vandrere.
  • tilbud om kurser over hele landet.
  • mulighed for at hente gratis foldere over vandrestier i Danmark hos Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1 sal, København

Gå dig sund

Dansk Vandrelaug har udgivet en folder om det sunde ved at vandre.
Læge og journalist Jerk Langer er forfatter til folderen Gå dig sund.
Vidste du, at Gang slanker mere end løb? at Gang nedsætter risiko for type 2-sukkersyge? og meget mere
Læs folderen her eller hent den på Kultorvet.

Aktivitetskalender

Denne aktivitetskalender indeholder større aktiviteter, møder og projekter, som landsforeningen er involveret i. Klik på Fortsat læsning nedenfor for at se kalenderen.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland