Rabataftaler

Mange medlemsfordele i Dansk Vandrelaug

Rabataftaler

Vi har indgået rabataftaler med en række samarbejdspartnere om nogle gode medlemsfordele. Dit kontingent vil hurtigt være tjent ind, hvis du benytter disse rabattilbud.

Når du handler i butik: Du viser det sidste nummer af VandreLiv – bagsiden med medlemsnummer, navn og adresse.

Når du handler på nettet: Du skal oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug, og hvad dit medlemsnummer er.

 

Friluftsudstyr

Friluftsland og The North Face Store

Hos Friluftsland og The North Face Store får du 15 % rabat på almindeligt udstyr, 20 % på fodtøj. Friluftsland har butikker i København, Lyngby, Roskilde, Kolding Storcenter, Odense, Århus, Aalborg samt en on-line butik på www.friluftsland.dk. Aftalen gælder også i The North Face Store butikker i Field’s og Fisketorvet Shopping Center i København og Rosengårdscentret i Odense. Rabatten gælder ikke Canada Goose beklædning samt varer på tilbud eller udsalg.

I Fjällräven Epic Store, som er en del af Friluftsland, får du også her 15% rabat på diverse artikler samt 20% på fodtøj. Rabatten er også gældende i on-line butikken på www.friluftsland.dk.

Eventyrsport

Hos Eventyrsport får du 10 % på alt, undtagen GPS, madvarer og i forvejen nedsatte varer. Eventyrsport har butikker i Århus, Aalborg, København, Roskilde, Hillerød og Silkeborg - se mere på www.eventyrsport.dk.

Fjeld & Fritid

Hos Fjeld & Fritid får du 10 % i rabat. Fjeld & Fritid er beliggende på Frederiksborggade 28 i København. Rabatten er også gældende ved online handel på http://www.fjeldogfritid.dk/

Fjällräven Special Butik

I Fjällräven Special Butik, Kultorvet 7, København, får du 10 % i rabat.

Jensens Fritidsliv- Rejse- & Overskudsvarer

Hos Jensens Fritidsliv- Rejse- & Overskudsvarer får du 15 % på ikke nedsatte varer ved personligt fremmøde i Jensens Fritidsliv- Rejse- & Overskudsvarer i Roskilde, Lyngby og Hillerød.

Pro-Outdoor

Hos Lystfiskeren ApS på Ahlgade 8 i Holbæk, eller via webshoppen www.pro-outdoor.dk, får du 15 % på alle køb, undtaget er dog Canada Goose beklædning samt varer, som i forvejen er nedsatte. Rabatten er personlig og kan ikke videregives til anden person.

FNE-Outdoor

Hos FNE-Outdoor får du 10 % rabat på alle varer, der ikke er nedsat eller på tilbud. FNE-Outdoor handler med bl.a. beklædning og grej til hiking og trekking. FNE-Outdoor har webshoppen www.fne-outdoor.dkog FNE-Outdoor-butikken i købmandsgården, Nørregade 5 i Nyborg. Tilmeld dig på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.med navn og medlemsnummer og få tilsendt din personlige rabatkode til køb på webshop www.fne-outdoor.dk- samt nyhedsbreve med helt specielle tilbud.

Naturligvis

Butikken Naturligvis på Lyngby Hovedgade 62 i Lyngby og på Gammel Kongevej 119, Frederiksberg, tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 20 % i rabat. Det er p.t. ikke muligt at benytte rabatten i butikkernes webshop. Aftalen gælder for alle ikke nedsatte varer. Dit køb kan ikke kombineres med rabatfordele gennem forbrugsforeningen eller andre rabatkort.

Outdoor Rødovre

Outdoor Rødovre på Roskildevej 258 tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 20 % i rabat. Rabatten gælder ikke for varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud. Ved handel i webshoppen på www.outdoorrodovre.dk vil rabatten være på 10 %. For at opnå rabatten skal du indtaste koden DVL1014. Der er et særligt felt til indtastning af rabatkoder i varekurven. Rabatkoden giver 10 % rabat på alle varer, som ikke er nedsat i forvejen. Koden kan ikke kombineres med andre rabatkoder. I webshoppen er der gratis fragt ved køb for minimum 1000 kr.

Spejder Sport

Ved køb af varer i Spejder Sports butikker får du 8 % i rabat. Rabatten gælder ikke på bestillings og tilbudsvarer eller ved køb af fartøjer. Ved handel i webshoppen på www.spejdersport.dk vil rabatten ligeledes være på 8 %. For at opnå rabatten skal du indtaste fordelskoden DKvandrelaug i indkøbskurven. Du kan opnå flere fordele, hvis du tilmelder dig kundeklubben på www.spejdersport.dk. Disse fordele er f.eks. deltagelse i indkøbsaftener (hvor der gives 20 % i rabat på langt de fleste varer), invitation til før udsalg eller særligt nedsatte priser på nyheder til kundeklubben – alt sammen får du information om via det ugentlige nyhedsbrev til kundeklubben, når du har tilmeldt dig via spejdersport.dk.

SEUF Outdoor

SEUF Outdoor, Vesterlundvej 4 i Herlev, tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 20 % i rabat i såvel den fysiske butik som i webshoppen på seuf.dk. For at opnå rabatten i webshoppen skal du vælge punktet B2B i toppen af seuf.dk. Dernæst skal du indtaste koden vandreliv i begge felter. Herefter bliver rabatten på de 20 % automatisk fratrukket den vejl. udsalgspris. Rabatten gælder ikke for varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud.

Vandreshoppen.dk

Vandreshoppen.dk tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 10 % rabat på alt udstyr i web-shoppen samt gratis fragt med levering til nærmeste posthus/pakkeboks. I forbindelse med online købet skal du benytte rabatkoden dvl. Rabatten gælder ikke for varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud.

Grejbiksen Silkeborg

Grejbiksen Silkeborg, Østergade 16 i Silkeborg, tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 10 % i rabat på alle varer i den fysiske butik samt i internet butikkerne www.knappesoutdoor.dk og www.knappesjagt.dk. Rabatten gælder ikke for varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud. Ved køb af varer i den fysiske butik skal du fremvise det seneste medlemsblad med dit navn og medlemsnummer påtrykt. Ved køb af varer i webshoppen skal du oplyse dit navn samt dit medlemsnummer.

Bushcraft Danmark

Bushcraft Danmark tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 10 % rabat på alle varer i online butikken på www.bushcraftbutikken.dk. Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer. I forbindelse med din bestilling skal du oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug, og dit medlemsnummer samt anvende rabatkoden laug10.

Nordisk Korthandel

I Nordisk Korthandel, Scanmaps, beliggende på Studiestræde nr. 30 i København får du 10 % i rabat på alle varer. Rabatten gælder ikke for varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud. Ønsker du at handle online, skal du tilmelde dig som infokunde på www.scanmaps.dk. Rabatten i webshoppen er ligeledes på 10 %.

Wrightsock

www.wrightsock.dk får du 10 % rabat på alle produkter undtaget outletvarer. Rabatten gælder bl.a. for vandre- og løbesokker af mærket Wrightsock, som er designet med dobbelt lag, der forhindrer gnidninger og beskytter mod vabler. For at opnå rabatten skal du skrive koden ”dvl” på sidste side i forbindelse med betalingen.

IDOMOVE

IDOMOVE tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 100 kr. i rabat ved køb af aktivitetsarmbånd gennem web-shoppen på http://www.idomove.com/da/shop/
Armbåndet registrerer alle dine bevægelser (også når du sover!), forbrændte kalorier og distance.
For at opnå rabatten skal du anvende rabatkoden DVL2016. Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer. I forbindelse med din bestilling skal du oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt dit medlemsnummer.

Slagelse Camping & Outdoor Center

Slagelse Camping & Outdoor Center tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 20 % rabat på køb af outdoorbeklædning og sko samt 10 % på køb af øvrige campingartikler. Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer samt ved bestilling af varer. Køb af Isabellavarer, campingvogne, trailere og værkstedsarbejde er ikke omfattet af aftalen. 
Rabatterne kan benyttes i den fysiske butik på Karolinevej 2C i Slagelse eller i webshoppen www.campingudsalg.dk. I forbindelse med online køb skal du som medlem af Dansk Vandrelaug anvende koden DVL2015.
 

Overnatning

Velling Koller Camping og Hotel

Midt på Jyllands højderyg, klos op ad skoven og med den smukkeste udsigt over Søhøjlandet er Velling Koller Camping og Hotel beliggende. Her får du 10 % i rabat på overnatningsprisen. Dette gælder både ophold på hotellet, i udlejningsteltene eller i eget telt/campingvogn. Rabatten fås, når du foretager booking på tlf. 7575 6204 eller via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I forbindelse med bookingen skal du oplyse dit medlemsnummer.

Hostel Maribo (Maribo Vandrerhjem)

Hostel Maribo er beliggende på kanten af Naturpark Maribosøerne, og har direkte forbindelse til stisystemet omkring parken. I perioden 1. juni til og med den 30. august kan du booke en overnatning på Hostel Maribo for 150,00 kr. pr. pers. i fællesrum (ikke kønsopdelt). Som medlem får du derudover 10 % rabat på leje af sengelinned. Læs mere om vandrerhjemmet på www.hostelmaribo.dk. Hostel Maribo, Søndre Boulevard 82B, 4930 Maribo, kan kontaktes på tlf. 6139 3304.

For at opnå disse rabatfordele er det en betingelse, at du booker din overnatning senest kl. 14.00 på ankomstdagen samt medbringer det sidste nummer af dit postadresserede VandreLiv. Rabatten gælder ikke 3. weekend i juli.

Kragenæs Marina Lystcamp

På Kragenæs Marina Lystcamp på Lolland, som både er campingplads og marina, får du som medlem af Dansk Vandrelaug flg. rabatter på overnatninger fra den 18.3.2016 og frem til den 26.6.2016 samt i perioden fra den 8.8.-23.10.2016:

  • Ved 2 overnatninger i Transithytte i Skovkanten kan du opnå 25 % i rabat. Overnatningsprisen pr. pers. pr. nat for 2 pers. er kr. 110,-.
  • Ved 3 overnatninger i Transithytte i Skovkanten skal du kun betale for 2 overnatninger. Overnatningsrisen pr. pers. pr. nat er kr. 99,-.
  • Ved 6 pers. i vores hytter med Havudsigt er overnatningsprisen under 80,- kr. pr. person pr. nat v. 6 personer i hytten.
  • 10 % rabat på persongebyret ved overnatning på vores campingplads i egen campingvogn eller telt.
  • 55+ tilbud, hvor man opnår helt op til 24 % i rabat – læs mere på www.kragenaes.dk.

Der er gratis trådløst Internet i hele området. For at opnå rabatten skal du i forbindelse med bookingen oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt oplyse dit medlemsnummer. Læs mere om Kragenæs Marina Lystcamp på www.kragenaes.dk. Kragenæs Marina Lystcamp, Kragenæsvej 84, 4943 Torrig L. kan kontaktes på tlf. 54 93 70 56, mobil 21 47 74 56 eller via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Color Hotel Skagen

På Color Hotel i Skagen får du som medlem af Dansk Vandrelaug afhængig af tidspunkt på sæsonen i 2015 10 % rabat i forbindelse med booking af flg. to typer af ophold :

Pusterum for 2
Opholdet indeholder 2 overnatninger i dobbeltværelse, 2 retters menu og stor morgenbuffet begge dage samt entre til ét af fire museer.

  • Pris pr. person fra DKK 1.095,00

Ophold i for- og sensommeren

Med ankomst søndag, mandag eller tirsdag inkluderer opholdet 3 overnatninger i dobbeltværelse, 2- retters menu og stor morgenbuffet begge dage, frokost på Jollehuset på Skagen Havn en valgfri dag.

  •  Pris pr. person DKK 545,00

Ophold bookes direkte hos Color Hotel Skagen A/S, Gl. Landevej 39, 9990 Skagen, Telefon: +45 98 44 22 33. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hjemmeside: www.colorhotels.dk. Du skal ved bookingen oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt dit medlemsnummer for at opnå rabatten.

Sevel Camping

Sevel Camping er beliggende i byen Sevel kun 22 km. fra Holstebro. Sevel Camping er en hyggelig lille familieplads tæt ved Hjerl Hede.
Ved ankomsten og mod fremvisning af gyldigt medlemsbevis til Dansk Vandrelaug giver Sevel Camping 15 % rabat på overnatningsprisen. I lavsæsonen, som er fra den 30.8 til 22.5, er børn og børnebørn op til 12 år gratis.
Strøm og bad gives der ikke rabat på, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Der er gratis WIFI på hele pladsen. Læs mere om pladsen og priser på www.sevelcamping.dk. 
 
Sevel Camping v/Anette og Preben Christensen, Halallé 6, Sevel, 7830 Vinderup, tlf.: 97448550, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Rondane Friluftssenter Rondetunet, Norge

Rondane Friluftssenter Rondetunet i Norge tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 10 % på leje af hytter gennem hele året samt 10 % på både vinter og sommerkurser. Rabatten gælder ikke forplejning under kurset.
Booking af hytte skal ske online på www.rondetunet.dk/, hvor du oplyser rabatkoden DVL10.
Booking af kurser skal ske til mailadressen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Her oplyser du rabatkoden DVL10 samt dit medlemsnummer i Dansk Vandrelaug.

 

Højskoleophold

På Hadsten Højskoles korte kurser får du 250 kroners rabat. Ved bestilling af kurser fremsendes den sidste side af det aktuelle nummer af VandreLiv til højskolen, tlf. 8698 0199. For beskrivelse af kurserne til: www.hadstenhojskole.dk

På Rønde Højskole får du 10 % rabat på den samlede kursuspris for vandrekurserne i 2016. For beskrivelse af kurserne henvises til www.rondehojskole.dk/sommerkurser/vandringer/og www.rondehojskole.dk/sommerkurser/vandreture/
 
For at opnå rabatten skal du i forbindelse med bestillingen af kurset oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt oplyse dit medlemsnummer. 
Rønde Højskole, Skolevej 2, 8410 Rønde, tlf.: 8637 1955, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

HiFi udstyr til hjemmet

Dynavox hos Dan’s TV & HIFI-Center

Du får 20 % i rabat på Dynavox kvalitets HIFI udstyr. Se alle produkterne på www.danstv.dkog køb dem i Dan’s TV & HIFI-Center, Amagerbrogade 8, København. Rabatten fås ved personlig henvendelse og fremvisning af det seneste nummer af Fritidsliv.

 

Leje af ferieboliger i Sydeuropa

Vacasol

Du kan få en fast rabat på 10 % af lejebeløbet ved leje af ferieboliger i Sydeuropa gennem Vacasol A/S. Boligerne er beliggende i Spanien, Italien, Kroatien, Frankrig og Grækenland. Rabatten ydes ikke på tillægsydelser som fx sengelinned. Rabatten fratrækkes på bestillingspunktet og ydes ikke med tilbagevirkende kraft. Læs mere på www.vacasol.dk.
Ved booking telefonisk eller via e-mail skal du oplyse, at du er medlem af DVL og oplyse dit medlemsnummer samt henvise til rabataftalen med Dansk Vandrelaug. Bookinger kan ske ved henvendelse på tlf. 7026 3131 eller via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Reparation af mobiltelefon

Du kan få 15 % i rabat på reparation af mobiltelefoner- nye som gamle. Rabatten fås ved personlig henvendelse i butikkenPanasonic Center Amager på Amagerbrogade 8 i København samt butikken MobilReparationer.dk, Jernbanegade 19 i Næstved og mod fremvisning af det seneste nummer af Fritidsliv. Yderligere information finder du på Mobilreparationer.dk.

 

Bøger

Friluftsliv - fra drøm til virkelighed

Outdoor Consult tilbyder medlemmer af Dansk Vandrelaug 20 % i rabat på køb af bogen "Friluftsliv - fra drøm til virkelighed". Når rabatten er fratrukket, kan bogen købes til en pris af 334,00 kr. incl. forsendelse. "Friluftsliv - fra drøm til virkelighed" kan bestilles ved direkte henvendelse til forlaget på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I forbindelse med bestillingen skal du oplyse, at du medlem af Dansk Vandrelaug samt hvad dit medlemsnummer er. Rabatten er gældende, så længe bogen er på lager.

Eurorando 2016

 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland