Flensborg – en historisk og gammel dansk by

Den tidligere danske søfartsby tilbyder meget andet end grænsehandel og det skal vi opleve på en ”nabovandring” med vores tyske venner fra de nordtyske vandreforeninger. På tre dage skal vi opleve den gamle købstad, der i 400 år hørte under den danske krone. Vi skal f.eks. se den historiske havn, den gamle bydel ”Rote Strasse” med de hyggelige baggårde, byens flotte kirke Sct. Nicolai samt spise sammen i historiske omgivelser.
Vi skal bo på Central-Hotel, Neumarkt 1, 24937 Flensborg, kun ca. 400 meter fra banegården.
Fredag: Ankomst og indkvartering. Fra kl. 13.30 byvandringer i det gamle Flensborg og langs den historiske  havn, kaptajnskvarteret og mindepladsen med Istedløven, der nu symboliserer venskab mellem Tyskland og Danmark.  Middag på St. Knudsborg kl. 18.30.
Lørdag: Med færge til Holnæs kl. 9.30. Vandretur i den skønne natur på Holnæs med fjorden som nabo og med bus tilbage til Flensborg. Middag på en af byens restauranter for egen regning.
Søndag: Vandretur til Kobbermølle, Danmarks første industriområde grundlagt af Christian den 4. omkring år 1600 og med det karakteristiske gule beboelseskvarter som Nyboder.
Priser: Pris for enkeltværelse er 1750 kr., og pris for en person i delt dobbeltværelse er 1450 kr. Inkluderet i prisen er 2 overnatninger med morgenmad, færgebillet til Holnæs, bustransport fra Holnæs samt middag fredag aften på St. Knudsborg.
Ikke inkluderet: Aftensmad lørdag aften og frokost. Frokost købes undervejs.
Tilmelding senest d. 15. juni til Christine Riis på telefon 7443 0785 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Opgiv ved tilmelding navn, medlemsnummer, telefon, adresse og om du ønsker enkeltværelse eller dobbeltværelse. Indbetaling skal ske på Konto: 3531-3531451740.

Turleder

Christine Riis

Turleders telefon

7443 0785

Startdag

fredag den 22. september 2017, kl. 12:00

Slutdag

søndag den 24. september 2017, kl. 17:00

Mødested

Flensborg

Pris

1450,- kr i dobbeltværelse + 300,- kr ekstra for enkeltværelse

Opdateret den

torsdag den 08. juni 2017, kl. 10:59

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland