Kurser

Udbud af kurser

Dansk Vandrelaugs kursusudvalg arrangerer og udbyder kurser til vore medlemmer.

Du kan finde de aktuelle kurser på denne side.

Betaling af kurser

Kurserne er kun åbne for medlemmerne. De fleste afdelinger yder fuldt eller delvist tilskud til fx medlemmer, der ønsker at blive turledere. Spørg din formand herom. Transport er ikke inkluderet i kursusprisen.

Hvis du har meldt dig til et kursus og bliver forhindret, kan du få halvdelen af dit kursusgebyr tilbage, hvis du melder fra mellem 1 og 4 uger før kursusstart. Hvis du melder fra senere, kan du ikke få kursusgebyret tilbage.

 

Fotokursus: Bedre billeder med et minimum af teknik

Lørdag 11/2 - 2017

Synes du ikke altid dine billeder lever op til dine forventninger? De fleste kan se forskel på et godt og et dårligt billede – men hvordan undgår du de dårlige? Du har mulighed for at tage langt bedre billeder end du drømmer om, hvis bare du tænker dig om og vænner dig til lige at "se" billedet, inden du trykker på udløserknappen. På dette fotokursus vil du på en let forståelig måde og med billedeksempler lære om komposition af billeder, at vælge den rigtige vinkel og det rigtige udsnit og at tage højde for lys og skygge.

Fotokursus: Endnu bedre billeder og hvad du kan bruge dem til

Lørdag 4/3 - 2017

Kurset er for dig, der enten har deltaget i DVL's kursus "Bedre billeder med et minimum af teknik", eller har en grundlæggende viden om at fotografere.
På kurset vil du stifte bekendtskab med lidt mere fototeknik, som der ikke var plads til på det første kursus, men hovedvægten er lagt på inspiration og igangsætningshjælp til, hvad du kan bruge dine bedste billeder til, hvis de hidtil bare har ligget og samlet støv på din pc's harddisk.

Brug din krop rigtigt, når du vandrer – grundkursus

Lørdag 8/4 - 2017
Søndag 9/4 - 2017
Lørdag 6/5 - 2017
Søndag 7/5 - 2017

Det har stor betydning for vores trivsel, hvordan vi fordeler vægten af vores forskellige kropsdele. Hvis det ikke er i overensstemmelse med den måde, kroppen anatomisk er designet til at blive brugt, når vi står, går, sidder og ligger, opstår der nemmere og hurtigere problemer med ankler, knæ, hofter, skuldre, nakke og ryg såvel muskulært som i leddene.

(Læs interview i VandreLiv med underviser Janne Dehn og to tidligere kursister).

Det kan et kursus i statikkorrektion - der dækker over principper, teknikker og metoder til at korrigere vores kropsholdninger - råde bod på. Det er udbytterigt for alle, der allerede døjer med skavanker eller gerne vil forebygge. Dagen består af teori, eksempler og praksis, hvor deltagerne på levende og pædagogisk vis løbende inddrages. Efter frokostpausen (egen mad og drikke medbringes/kan købes i nærområdet) går vi uanset vejret en længere tur i grønne omgivelser og træner den nye lærdom.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland