Postkort fra Haderslev

3.-7. juli 2017 var jeg og min familie med DVL på generationstur til Haderslev og omegn. Det er anden gang vi var med; sidste år gik turen til Møn.

Det var en fantastisk tur med to ture at vælge imellem, en lang og en kort, så der er noget for børn helt ned til 6 år.

Det var nogle meget søde mennesker, og børnene hyggede sig rigtigt godt sammen. Vandrehjemmet lå også rigtigt lækkert ned til Haderslev Dam.

Dag 1: Rundt om Slivsø efter vi mødtes. Og om aften var vi på rundvisning i Haderslev og hørte bl.a. om 500 året for Luther.

Dag 2: Vandretur på Årø og besøg på vingården med tilhørende vinsmagning. Bagefter fik vi dejlig is.

Dag 3: Vandretur i Haderlslev Dyrehave og ved Hindemaj. Vi så en del dådyr og en hugorm, der svømmede ude i vandet. Og der var en god legeplads ved naturskolen til ungerne.

Dag 4: Barsø rundt. Det var fantastisk smukt at gå langs stranden og at komme op på bakken med en masse heste og nyde udsigten.

Dag 5: Sidste dag med vandring ved Christiansdal til Tørning Mølle, hvor vi fik is. Mølledammen og parken var utrolig smuk med mange forskellige træer

Tak til turledere Jørgen Nordtorp Jørgensen og Vagn Johansen for en rigtig skøn tur og til alle deltagerne for behageligt samvær.

Jakob Flygare

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland