Aktuelt

Sådan kan du komme ud og vandre.

Kom op af sofaen
Tag beslutningen og negligér undskyldningerne for at blive siddende. Det er nemlig sundt at gå. De fleste af os sidder ned i flere timer, end vi sover. Men sidde-syge er noget af det farligste for helbredet, endda værre end overvægt. Bevægelse og fysisk aktivitet er omvendt det sundeste du kan byde kroppen. Lige fra vægt og kolesteroltal over blodtryk til humør og hukommelse er der gevinst. Nemt, billigt og uden bivirkninger. En frisk gåtur på 20 minutter hver dag kan være nok til at nedsætte risikoen for tidlig død.

Postkort fra Haderslev

3.-7. juli 2017 var jeg og min familie med DVL på generationstur til Haderslev og omegn. Det er anden gang vi var med; sidste år gik turen til Møn.

Det var en fantastisk tur med to ture at vælge imellem, en lang og en kort, så der er noget for børn helt ned til 6 år.

Vandretræf på Øhavsstien 13-15 oktober 2017

Rejsebureauet Vagabond Tours, der har specialiseret sig i vandreture og andre former for aktive ferier i hele Europa, og som Dansk Vandrelaug har et stort samarbejde med, holder til oktober et stort vandretræf med fokus på en af Danmarks nyeste vandreruter, Øhavsstien ved Det Sydfynske Øhav.

Rønde Højskole vandrekurser 2017

Rønde Højskole og Dansk Vandrelaug fortsætter i 2017 med det gode samarbejde om medlemsrabat på 10% til årets to vandrekurser.

Begge kurser ledes af højskolelærer Gunnar Birkelund, som i mere end 25 år vandret Djursland og Mols tyndt og kender hver en krog, hver en fugl og hver en blomst. Oplevelserne i naturen krydres med sjove og interessante kulturelle og -lokalhistoriske fortællinger fra både nutid og fortid.

Læs mere om de to vandrekurser her:

·  Vandringer i Østjylland

·  Vandringer på Djursland

Vi ønsker, at medlemmer af Dansk Vandrelaug kender til og får muligheden for at benytte sig af ovenstående.

Internationale vandreprojekter

Internationale vandreprojekter er internationale arrangementer, som man kan deltage i. DVL deltager som sådan ikke officielt i aktiviteterne, medmindre det er angivet.

2017

ERA Walking NEWS

Denne artikel opdateres af Steen Kobberø-Hansen.

Hvis du kender til internationale vandreprojekter, bedes du sende dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Aktivitetskalender

Denne aktivitetskalender indeholder større aktiviteter, møder og projekter, som landsforeningen er involveret i.

Du kan se de aktuelle vadreture hér.

Klik på Fortsat læsning nedenfor for at se kalenderen.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland