Aktuelt

Rønde Højskole vandrekurser 2017

Rønde Højskole og Dansk Vandrelaug fortsætter i 2017 med det gode samarbejde om medlemsrabat på 10% til årets to vandrekurser.

Begge kurser ledes af højskolelærer Gunnar Birkelund, som i mere end 25 år vandret Djursland og Mols tyndt og kender hver en krog, hver en fugl og hver en blomst. Oplevelserne i naturen krydres med sjove og interessante kulturelle og -lokalhistoriske fortællinger fra både nutid og fortid.

Læs mere om de to vandrekurser her:

·  Vandringer i Østjylland

·  Vandringer på Djursland

Vi ønsker, at medlemmer af Dansk Vandrelaug kender til og får muligheden for at benytte sig af ovenstående.

Dansk Vandrelaug og Røde Kors sikrer, at flere kan førstehjælp

Dansk Vandrelaug gennemfører hvert år mere end 2.000 vandreture over det ganske land. Med på turene er folk i alle aldre og fysisk form, og det er vigtigt, at turlederne kan yde den rigtige førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude. Derfor har Dansk Vandrelaug og Røde Kors etableret et samarbejde om at uddanne 500 turledere i førstehjælp.

Se mere om tilbudet her

Internationale vandreprojekter

Internationale vandreprojekter er internationale arrangementer, som man kan deltage i. DVL deltager som sådan ikke officielt i aktiviteterne, medmindre det er angivet.

2017

ERA Walking NEWS

Denne artikel opdateres af Steen Kobberø-Hansen.

Hvis du kender til internationale vandreprojekter, bedes du sende dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Aktivitetskalender

Denne aktivitetskalender indeholder større aktiviteter, møder og projekter, som landsforeningen er involveret i. Klik på Fortsat læsning nedenfor for at se kalenderen.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland