Aktuelt

Hold Danmark Rent

Alle talte om affald – men hvem skulle gøre noget ved det? I 2006 nedsatte Miljøministeriet en arbejdsgruppe, som skulle kigge nærmere på problemer med henkastet affald. Arbejdsgruppen var sammensat af repræsentanter fra både organisationer, private virksomheder og offentlige myndigheder, og med afsæt i gruppens anbefalinger kunne man i 2008 etablere Hold Danmark Rent. Hold […]

Fotokonkurrencen 2016 er slut

Og vinderne er fundet

57 stærke billeder var med i konkurrencen om at blive årets vandrefoto 2016, og det var ikke let for dommerkomiteen at træffe den endelige beslutning om, hvem der skulle løbe med præmien. Til sidst faldt valget dog på Niels Bo Rasmussens Mandagsvandring i juli:

Nummer to var et ganske anderledes foto, som ikke på samme måde afspejler naturens skønhed, men som til gengæld illustrerer den (tavse?) samhørighed, der opstår mellem vandrere på tur.

Udvalget var meget bredt og varieret. For at afspejle denne kendsgerning har dommerkomiteen valgt at fremhæve fire fotos ud over de tre første, der blev præmieret. 

Dansk Vandrelaug og Røde Kors sikrer, at flere kan førstehjælp

Dansk Vandrelaug gennemfører hvert år mere end 2.000 vandreture over det ganske land. Med på turene er folk i alle aldre og fysisk form, og det er vigtigt, at turlederne kan yde den rigtige førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude. Derfor har Dansk Vandrelaug og Røde Kors etableret et samarbejde om at uddanne 500 turledere i førstehjælp.

Se mere om tilbudet her

DVL sangen

Denne DVL sang er blevet sunget adskillige gange undervejs under Fod på Danmark og den er nærmest blevet den officielle DVL sang.

Internationale vandreprojekter

Internationale vandreprojekter er internationale arrangementer, som man kan deltage i. DVL deltager som sådan ikke officielt i aktiviteterne, medmindre det er angivet.

2017

ERA Walking NEWS

Denne artikel opdateres af Steen Kobberø-Hansen.

Hvis du kender til internationale vandreprojekter, bedes du sende dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Aktivitetskalender

Denne aktivitetskalender indeholder større aktiviteter, møder og projekter, som landsforeningen er involveret i. Klik på Fortsat læsning nedenfor for at se kalenderen.

Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland