Hvad er det bedste ved at vandre?

Birgit Kirkegaard, turleder i Viborg og medlem af styrelsen i Dansk Vandrelaug skriver:


Jeg har altid været glad for at vandre i naturen og er blevet medlem af Dansk Vandrelaug i 2009.


Det er dejligt at vandre. At komme ud og mærke lyset, vinden og naturens lyde. At opsøge smukke og interessante steder. At bruge sin krop aktivt i timevis.


Det er en fantastisk måde at bruge sin krop og sine sanser. Kroppen styrkes på en skånsom måde og man bliver stærk i sjæl og krop.


Jeg vandrer både alene, sammen med én eller i en flok.


Alle muligheder er dejlige til hver sin tid.


Selv at bestemme hvor jeg vil hen lige denne dag, at planlægge en tur man vil vise andre eller deltage på en ført tur, hvor man bare kan slappe af og blive underholdt i godt selskab.


Jeg tager afsted ved hver en lejlighed. Har altid vandrestøvlerne med i bagagerummet, så jeg kan bremse op og udforske et område jeg kommer forbi.


Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland