Kursus i opmåling af Øhavsstien som kvalitetsvandrevej

Øhavsstien skal opmåles – og forberedes til at blive kvalitetsvandrevej efter de europæiske Leading Quality Trail-kriterier. Til det har vi brug for friske, optimistiske ildsjæle, som vi kan klæde på til opgaven, med et kursus udbudt og afholdt af Dansk Vandrelaugs underviser på området.


Med din nye viden og kriterierne for en kvalitetsvandrevej i hånden, skal du have lyst til at gå og opmåle strækninger af Øhavsstien tur/retur – på Langeland, Ærø, Svendborg eller i Faaborg området. Vi vil gerne have 8 opmålere; 2 i hver kommune, så du enten har en at gå sammen med eller dele opgaven med.


Du vil, i arbejdet med den endelig opmåling, blive hjulpet og serviceret af dels DVL og af Naturturisme I/S – den tværkommunale udviklingsorganisation, der i sin tid var med til at etablere stien.


KURSUSDATO: 23.-24. maj 2017, opstart klokken 10 og afslutning klokken 12 på dag 2.


FaktabokseKURSUSPROGRAM


23. maj


10.00: Velkomst, introduktion af deltagere og information om Leading Quality Trails (kvalitetsvandreveje).


12.00: Frokost.


13.00: Formiddagens program, fortsat.


14.00: Guidet vandring ad et 4 km stistykke i nærheden, hvor LQT kriterierne afprøves ude i naturen.


17.00: Drøftelser, opsamling og opfølgning på dagens oplevelser.


18.00: Afslutning på dagens program.


24. maj


08.00: Brug af registreringsark og evt. GPS i rapportarbejdet. Evt. guidet vandring som opfølgning.


11.00: Opsamling.


12.00: Frokost og afslutning.


Selve stedet for kurset er endnu ikke fastlagt, men det bliver i en af de fire kommuner. Information om dette fås pr. mail hos. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – hvor du også kan tilmelde dig. Har du brug for mere information om Leading Quality Trail/kvalitetsvandreveje, så se nærmere på www.dvl.dk/naer-og-fjern/kvalitetsvandreveje-i-europa 


Kvalitetsstier

 
 

Bliv medlem nu ...

- og deltag i vore mange vandreture i hele Danmark og udlandet. Med et landsdækkende medlemskab vil vore erfarne turledere give dig oplevelser i naturen på alle årstider. Vi tilbyder også kurser, foredrag og en række fordele til dig som medlem.

Bliv medlem

Turområder

Bornholm Sydsverige Storkøbenhavn Nordsjælland Roskilde Østsjælland Sydvestsjælland Storstrøm Nordvest Sjælland Sydfyn Fyn nord Nordtyskland Sønderjylland øst Sydvestjylland Trekantområdet Midtvestjylland Søhøjlandet Limfjord syd Aarhus Bugt Østjylland Himmerland-Aalborg Nordvest Vendsyssel Øvrig udland Østjylland